Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Συμμετοχή στη 13η Διεθνή Έκθεση για την Εκπαίδευση

Ενημερώνουμε τις σχολικές μονάδες ότι στις 11-13 Μαρτίου 2011 πραγματοποιείται η 13η Διεθνής Έκθεση για την Εκπαίδευση και την Εργασία, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), η οποία οργανώνεται από την εταιρία EuroPartners και τελεί υπό την αιγίδα του Υπ. Παιδείας Δ.Β.Μ.Θ.

Tο Υπ. Παιδείας Δ.Β.Μ.Θ. θα λάβει μέρος στην Έκθεση, με στόχο την ενημέρωση του κοινού για τις δημόσιες υπηρεσίες Συμβουλευτικής - Επαγγελματικού Προσανατολισμού στην Ελλάδα. Για το λόγο αυτό, στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται επιμορφωμένοι εκπαιδευτικοί, που υπηρετούν στις δομές ΣΕΠ (ΚΕΣΥΠ – ΓΡΑΣΕΠ) της χώρας, οι οποίοι θα είναι στη διάθεση των μαθητών για παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής, πληροφόρηση και διεξαγωγή τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού.

Ψηφιακό Σχολείο - Ψηφιακά Εκπαιδευτικά Βοηθήματα

Η δημιουργία του Ψηφιακού Σχολείου αποτελεί υψηλή προτεραιότητα του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και είναι βασικό συστατικό του Νέου Σχολείου. Η βασική πρόκληση που καλείται αυτό να αντιμετωπίσει σήμερα είναι η ουσιαστική ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών στη διδασκαλία όλων των μαθημάτων, αλλά και στη σχολική ζωή ευρύτερα.

Στα πλαίσια των παραπάνω, σας γνωρίζουμε ότι το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανέπτυξε:

"Τσουχτερές" γελοιογραφίες...

Δείτε μερικές από τις, σεμνές κατά τα άλλα, γελοιογραφίες που κυκλοφορούν στον Ευρωπαϊκό Τύπο και απεικονίζουν με χιούμορ το πρόβλημα τις Ελλάδος :



ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Υπάρχει ο παρακάτω μύθος:

Ευρισκόμενος στα πρόθυρα του θανάτου, ο Μέγας Αλέξανδρος συγκάλεσε τους στρατηγούς του και τους κοινοποίησε τις τρεις τελευταίες επιθυμίες του:

1) Να μεταφερθεί το φέρετρό του στους ώμους από τους καλύτερους γιατρούς της εποχής.

2) Τους θησαυρούς που είχε αποκτήσει [ασήμι, χρυσάφι, πολύτιμους λίθους] να τους σκορπίσουν σε όλη τη διαδρομή μέχρι τον τάφο του.

3) Τα χέρια του να μείνουν να λικνίζονται στον αέρα, έξω από το φέρετρο, σε θέα όλων.

Χρονια Πολλά στους έχοντες γενέθλια...

Χρόνια Πολλά σε όλες τις γλώσσες...

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Άκου την νέα ιστορία της εβδομάδας....

Οι όμορφες ιστορίες γίνονται ακαταμάχητες όταν ζωντανεύουν στα χείλη χαρισματικών αναγνωστών. Μπορείς να ακούσεις αποσπάσματα ή ολόκληρες ιστορίες αγαπημένων συγγραφέων διαβασμένες από γνωστούς ταλαντούχους ηθοποιούς, ενώ εσύ τις διαβάζεις παράλληλα γυρνώντας τις σελίδες του ψηφιακού βιβλίου!

Παπαδιαμάντης - Ελύτης- Γκάτσος -Τσίρκας: εκατό χρόνια μετά!!!

Φέτος συμπληρώνονται εκατό χρόνια από τον θάνατο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και ταυτόχρονα εκατό χρόνια από την γέννηση των Οδυσσέα Ελύτη, Νίκου Γκάτσου και Στρατή Τσίρκα. Οι Έλληνες αυτοί δημιουργοί, προικισμένοι με τη χάρη που φέρουν μόνο οι περιούσιοι, υπηρέτησαν και πλούτισαν το ελληνικό ήθος και την ελληνική αισθητική, με τη γραφίδα των νοσταλγικών περιπλανήσεων και τον χρωστήρα των αιγαιοπελαγίτικων ονείρων.

ΕΛΜΕ Πειραιά: Κλήση σε σύσκεψη για τα συγχωνευόμενα σχολεία

 ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ                                                          Αρ. Πρωτ: 509
Κολοκοτρώνη 6                                                            Πειραιάς, 28/02/2011    
Τηλ. – Φαξ : 2104124810Κολοκοτρώνη 6, Πειραιά e-mail: elmepeir@yahoo.gr

Όπως έγινε επίσημα γνωστό το Υπουργείο και η Περιφέρεια προωθούν τις παρακάτω συγχωνεύσεις σχολείων στην περιοχή ευθύνης του ΠΥΣΔΕ Πειραιά:

Ημερίδα: Η διαχείριση του νερού (ΠΑΚΟΕ)

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ 22 Μαρτίου 2011  09:00 – 21: 00
Ημερίδα με θέμα
Η διαχείριση του νερού και η σημασία της στην αλυσίδα της λειτουργίας των ανθρωπογενών οικοσυστημάτων
ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ (ΠΑ.Κ.Ο.Ε)
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ( Κ.Ε.Δ.Κ.Ε.)
ΤΟΠΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (Τ.Ε.Δ.Κ.Ν.Α)
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΗΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ (ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π.)

Επιστημονική Ημερίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Νομικών & Πολιτικών Επιστημών

Σας γνωρίζουμε ότι η Πανελλήνια Ένωση Νομικών & Πολιτικών Επιστημών διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Αλλάζουμε την Ελλάδα – Εκπαιδεύουμε τους Πολίτες».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Γαλάτεια Σαράντη» του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (Α. Παπανδρέου 37, Μαρούσι), και ώρες 14:00 - 21:00).

14ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Σας γνωστοποιούμε ότι η Ένωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδος (Ε.Γ.Β.Ε.) διοργανώνει το 14ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από 1 έως 3 Απριλίου 2011, στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης (Γ΄ Σεπτεμβρίου & Αγ. Δημητρίου).

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΕΚΔΡΟΜΕΣ και ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Μετακινήσεις στο Πλαίσιο Υλοποίησης Εγκεκριμένων Προγραμμάτων και Σχολικών Δραστηριοτήτων

Οι μετακινήσεις στο πλαίσιο υλοποίησης Εγκεκριμένων Προγραμμάτων ( Περιβαλλοντικής Εκπ/σης, Αγωγής Υγείας, Αγωγής Καταναλωτή, Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Αγωγής Σταδιοδρομίας, Πολιτιστικών Θεμάτων, Καλλιτεχνικών Αγώνων, Ολυμπιακής Παιδείας) και εκπαιδευτικών επισκέψεων που αφορούν Σχολικές Δραστηριότητες πραγματοποιούνται στα πλαίσια των Υ.Α. 107632/Γ7/02-10-2003, 126807/Γ7/14-11-2003, 4115/Γ7/16-01-2004,17485/Γ7/17-02-2004 και της εγκυκλίου 80350/Γ2/19-06-2008. Όλες οι τάξεις δικαιούνται μέχρι και δύο τέτοιες μετακινήσεις μέχρι και δύο εβδομάδες πριν τη λήξη των μαθημάτων με χρήση δύο εργάσιμων ημερών και μίας ή δύο αργιών, οι οποίες εγκρίνονται από το Δ/ντη της οικείας Διεύθυνσης. Ειδικότερα, για μετακινήσεις σε Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης η έγκριση λαμβάνεται από το Δ/ντη Σ.Ε.Π.Ε.Δ του Υπ.Ε.Π.Θ. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι τα εξής:

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ!

Ο μικρός 4χρονος ΡΑΦΑΗΛ, είναι από την Κατερίνη και χρειάζεται την βοήθεια όλων μας! Πάσχει από λευχαιμία και θα χρειαστεί να κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών.


Η διαδικασία για τους δότες είναι απλή. Αρκεί μια απλή αιματολογική εξέταση στα κέντρα ιστοσυμβατότητας για να διαπιστωθεί αν είναι συμβατοί οι δότες. Όπου δεν υπάρχουν αντίστοιχα κέντρα, τότε η εξέταση αυτή γίνεται στα κέντρα αιμοδοσίας των νοσοκομείων.

«Έρευνα και Εφαρμογές στην Αθλητική Επιστήμη»

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
«Έρευνα και Εφαρμογές στην Αθλητική Επιστήμη» ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ http://www.tefaacongress.gr/
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Παρασκευή 6 - Κυριακή 8 Μαΐου 2011.
ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), Φάληρο, Πειραιάς.

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Διημερίδα Αγωγής Υγείας

Σας ενημερώνουμε ότι το Γραφείο Αγωγής Υγείας της Δ/θμιας Εκπ/σης Πειραιά (Σχολεία Δ/νσης - 2ο Γραφείο και Γραφείο Ε.Ε.), διοργανώνει διημερίδα για εκπαιδευτικούς με θέμα: « η πρόληψη, η βοήθεια και ο αλτρουισμός στην εποχή μας», η οποία θα διεξαχθεί την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011, στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Πειραιά, Ακτή Ποσειδώνος 2-4 Πειραιάς και ώρα 12.00΄-14.30΄μ.μ με θέμα: «Εθελοντισμός- Πρώτες Βοήθειες» και στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011 και ώρα 17.00΄-20.00΄μ.μ με θέμα : « Ανθρώπινα Δικαιώματα-Δωρεά οργάνων».

Μουσικό-αφηγηματικό αφιέρωμα στο βιβλίο «Ήττα» του συγγραφέα Ανδρέα Κουζέλη

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βραδιές βιβλίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου
Μουσικό και Αφηγηματικό Αφιέρωμα στο Βιβλίο:
«Ήττα» του Ανδρέα Κουζέλη,
την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011
Mε ένα μουσικό-αφηγηματικό αφιέρωμα στο βιβλίο «Ήττα» του συγγραφέα Ανδρέα Κουζέλη, η Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου, τιμούν την Ημέρα της Γυναίκας!

Την Τρίτη 8 Μαρτίου 2011 και ώρα 20:00 ο δεύτερος όροφος της Βιβλιοθήκης μετατρέπεται σε «σκηνή» μουσικού θεάτρου. Ο Ηθοποιός Μάκης Ρευματάς αναλαμβάνει να αφηγηθεί αποσπάσματα από το ομώνυμο βιβλίο, ενώ οι «ANEMOS» άλλοτε αυτοσχεδιάζουν μουσικά και άλλοτε ακολουθούν δικά τους γνωστά μουσικά μονοπάτια!

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

σας ενημερώνουμε ότι το γραφείο Πολιτιστικών Θεμάτων στα πλαίσια του 5ου Πο-λύτεχνου Διαδημοτικού Μαθητικού Φεστιβάλ διοργανώνει διήμερο Επιμορφωτικό Εργα-στήρι Έκφρασης και Δημιουργίας για τους εκπαιδευτικούς με τίτλο «Άφησέ με να έρθω μαζί σου…» και εμψυχώτρια την κ. Χάρη Αλεξάκη δραματοπαιδαγωγό και πρόεδρο της ΠΕΕΠΟΘΕ (Πανελλήνια Ένωση Εκπ/κών Πολιτιστικών Θεμάτων).

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΡΑΔΙΟ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ - ΑΤΤΙΚΗ

Παρακαλώ πολύ να ενημερώσετε ενυπόγραφα τους καθηγητές ΠΕ12.10 Φυσικούς Ραδιοηλε-κτρολόγους και ΠΕ12.06 Ηλεκτρονικούς Μηχανικούς οι οποίοι διδάσκουν τεχνολογικά μα-θήματα στα Γυμνάσια και Γενικά Λύκεια της Αττικής για τη διοργάνωση επιμορφωτικού σε-μιναρίου με θέμα: «Η εκπαιδευτική ρομποτική ως παράλληλη δραστηριότητα στα πλαί-σια των τεχνολογικών μαθημάτων»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 18/03/11 και ώρα 12-3 μμ. στο Πει-ραματικό Γενικό Λύκειο της Ευαγγελικής Σχολής Ν. Σμύρνης (Λέσβου 4, Ν. Σμύρνη τηλ. 210 9370180-Μετρό γραμμή Αγ. Αντώνιος –Αγ. Δημήτριος στάση Φιξ και στη συνέχεια Τραμ -Στάση Ευαγγελική Σχολή)

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: «Ταξιδεύοντας με την αειφορία στον Αργοσαρωνικό»

Το ΚΠΕ Τροιζήνας-Μεθάνων στο πλαίσιο των δράσεων του επιχειρησιακού προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», στη πράξη: «ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ –ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ» προγραμματίζει την διοργάνωση σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά σεμιναρίου Β’ επιπέδου με τίτλο: «Ταξιδεύοντας με την αειφορία στον Αργοσαρωνικό».

ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Μία πρώτη ενημέρωση για τις συγχωνεύσεις Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Πειραιά (από ΕΛΜΕ Πειραιά):

ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:
20 λιγότερα Δημοτικά Σχολεία και 2 λιγότερα Νηπιαγωγεία

ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:
4 λιγότερα Γυμνάσια και 3 λιγότερα Λύκεια

Όχι τα παιδάκια νηπίου δεν χρησιμοποιούν ούτε gps ουτε wifi .....

Πρόσφατα παρακολούθησα διαφήμιση που βάζει παιδάκια (νηπίου????) να μιλούν για wifi , gps , 3g . Θέλω να πω στους έκπληκτους γονείς ότι : ΟΧΙ τα παιδάκια τους, στα παραμύθια τους δεν χρησιμοποιούν ούτε gps ούτε wifi  ούτε 3g. Δεν χρειάζεστε λοιπόν να ανατρέξετε σε λεξικό για τις παραπάνω λέξεις .Εκείνα δεν έχουν ανάγκη απο τα παραπάνω για να ονειρευτούν και να παίξουν .Και το παιδάκι σας, ( και σεις ) που έχει περάσει πια την ηλικία του νηπίου αλλά δεν γνωρίζει τις παραπάνω λέξεις δεν έχει μείνει πίσω.
Θέλω να πω και στους διαφημιστές ...Ας μην παραφυλάτε τα παιδάκια  στις πιο τρυφερές τους στιγμές, και στις πιο γλυκιές ηλικίες  για να αποκομίσετε δικά σας οφέλη .....Μήπως τα βάζετε να μεγαλώσουν πριν τη ώρα τους με πράγματα που δεν συνάδουν με την ηλικία τους?

2ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΣΠΑΙΤΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.



2ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ


"Τεχνολογικές Εξελίξεις και Διδακτικές Εφαρμογές στην ΤΕΕ.

Καινοτομικές δράσεις και προοπτικές ανάπτυξης"

14 & 15 Οκτωβρίου 2011

Leonardo Da Vinci - Θεσσαλονίκη - Πολυχώρος Τέχνης και Πολιτισμού "ΜΥΛΟΣ"

Α. Leonardo Da Vinci
Εφευρέτης και επιστήμονας

Από 5 Φεβρουαρίου έως 5 Ιουνίου

Από το 1997, η έκθεση έχει φιλοξενηθεί από μουσεία επιστημών, φυσικής, ιστορίας και τέχνης σε τρεις ηπείρους, και την επισκέφτηκαν 4.709.000 άνθρωποι. Στην Ευρώπη, η έκθεση έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα πάνω από 1.800.000 επισκέπτες και έχει παρουσιαστεί σε διάφορες πόλεις.
Αποτέλεσε την κεντρική εναρκτήρια εκδήλωση σε δύο Πολιτιστικές Πρωτεύουσες της Ευρώπης (Γένοβα, Πάτρα) ενώ ο Δήμος της Σόφιας επέλεξε τη συγκεκριμένη έκθεση για να γιορτάσει την ένταξη της Βουλγαρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ στην ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Αξιότιμοι κύριοι/κυρίες

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία στο χώρο της επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε μια πληθώρα εκπαιδευτικών αντικειμένων όπως η οργάνωση και διοίκηση της εκπαίδευσης, η εκπαιδευτική ψυχολογία, η διαχείριση επιθετικότητας και πολυπολιτισμικότητας στις σχολικές μονάδες.

Όλα τα ανωτέρω προγράμματα υλοποιούνται μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης e-Learning και οδηγούν στην απόκτηση πιστοποιητικού επιμόρφωσης.

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα «Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης» το οποίο έχει προκηρυχθεί και δέχεται αιτήσεις συμμετοχής μέχρι τις 11 Μαρτίου 2011 και ανήκει στη θεματική ενότητα του εκπαιδευτικού μάνατζμεντ.

ΝΕΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ «ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ»

Ο Τομέας Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης της Υπηρεσίας Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης σας ενημερώνει για την έκδοση νέου εκπαιδευτικού φακέλου με θέμα «Ακρόπολη και Αναστήλωση». Ο εκπαιδευτικός φάκελος περιλαμβάνει δέκα εκπαιδευτικά έντυπα χωρισμένα σε δύο ενότητες καθώς και την ταινία «Τα έργα στην Αθηναϊκή Ακρόπολη».