Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ στην ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Αξιότιμοι κύριοι/κυρίες

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία στο χώρο της επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε μια πληθώρα εκπαιδευτικών αντικειμένων όπως η οργάνωση και διοίκηση της εκπαίδευσης, η εκπαιδευτική ψυχολογία, η διαχείριση επιθετικότητας και πολυπολιτισμικότητας στις σχολικές μονάδες.

Όλα τα ανωτέρω προγράμματα υλοποιούνται μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης e-Learning και οδηγούν στην απόκτηση πιστοποιητικού επιμόρφωσης.

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα «Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης» το οποίο έχει προκηρυχθεί και δέχεται αιτήσεις συμμετοχής μέχρι τις 11 Μαρτίου 2011 και ανήκει στη θεματική ενότητα του εκπαιδευτικού μάνατζμεντ.

Οι εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης, οι αναμενόμενες αλλαγές στη διοίκηση και διαχείριση των σχολικών μονάδων όπως αυτές θα διαμορφωθούν από τον λεγόμενο «Καλλικράτη της Εκπαίδευσης» απαιτούν την ανάπτυξη μιας σειράς δεξιοτήτων οργάνωσης και διοίκησης αλλά και διαχείρισης των αλλαγών. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα αποτελέσει μια πραγματική ευκαιρία για τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι επιθυμούν να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις αλλαγές.

Κλείνοντας θα ήθελα να σας ζητήσω να προωθήσετε την επιστολή αυτή και την επισυναπτόμενη περιγραφή του προγράμματος στο σύλλογο καθηγητών του σχολείου σας, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να έρθουν σε επαφή με το ΚΕΚ του Πανεπιστημίου μας και να υποβάλλουν αίτηση εφόσον ενδιαφέρονται

Είμαστε στη διάθεση σας για διευκρινήσεις

Ο Εκ των Επιστημονικών Υπευθύνων του Προγράμματος
Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου