Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

Αν περιορίζαμε ολόκληρη την ανθρωπότητα σε ένα χωριό εκατό κατοίκων, αλλά διατηρούσαμε τις αναλογίες όλων των λαών τότε αυτό το χωριό θα αποτελείτο από:

57 Ασιάτες
21 Ευρωπαίους
14 Αμερικανούς
8 Αφρικανούς
52 γυναίκες
48 άνδρες
6 πρόσωπα θα κατείχαν το 59% του παγκόσμιου πλούτου. Και τα έξι θα προέρχονταν από την Αμερική.
70 μη άσπρους
30 άσπρους

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ στην AXAΪΑ-CLAUSS

Η ACHAIA CLAUSS ιδρύθηκε το 1861 και είναι η αρχαιότερη οινοποιητική βιομηχανία στην Ελλάδα. Η εταιρεία συγκαταλέγεται μεταξύ των 4 μεγαλύτερων οινοποιητικών μονάδων της χώρας και μεταξύ των 10 μεγαλύτερων οινοποιητικών μονάδων της Ευρώπης. Έχει έντονα εξαγωγικό προσανατολισμό (δεύτερη εξαγωγική εταιρεία) ενώ οι εξαγωγές της αντιπροσωπεύουν σε αξία ποσοστό 70% περίπου των συνολικών πωλήσεων. Η ACHAIA CLAUSS παράγει και διαθέτει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων με ιδιαίτερα ισχυρή παρουσία και μερίδιο αγοράς, στο ποιοτικά πλέον απαιτητικό τμήμα της αγοράς κρασιού.

Διαγωνισμός "Βραβείο Καθηγητή Γερμανικών 2011"

Σας διαβιβάζουμε το έγγραφο του Υπ.Εξ. (Διεύθυνση Ε1), με αρ. Πρ. Φ. 4246.53/1/ΑΣ96/26.1.11 και συνημμένα τη Ρηματική Διακοίνωση Αρ. 3/11/20.1.11 της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, με την οποία προκηρύσσεται ο διαγωνισμός για την απονομή «Βραβείου Καθηγητή Γερμανικών 2011».

Επιστημονικό Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Τον Μάιο του 2011 το Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με την Π.Ε.Π.Φ.Α. θα διοργανώσουν στην Αθήνα επιστημονικό συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού. Παρακαλούμε τους συναδέλφους Κ.Φ.Α., εφόσον το επιθυμούν, να γνωστοποιήσουν στο Γραφείο Φ.Α., την προσωπική διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας τους, ώστε να λαμβάνουν και σε αυτήν, πέρα από την ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας του σχολείου τους, επικαιροποιημένη ενημέρωση για το συνέδριο.

2η Ανακοίνωση 8ου Συνεδρίου ΕΕΕΠ‐ΔΤΠΕ ‐ «Το ψηφιακό σχολείο»

Η Επιστημονική Ένωση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας για τη διάδοση των Τ.Π.Ε. στην εκπαίδευση (επιστημονικός σύλλογος ‐ αρ. απόφ. αναγν. Πρωτοδικείου Αθηνών: 629/2004 ‐ http://www.eeep.gr) ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς για συμμετοχή με εργασίες τους στο 8ο Συνέδριο ΕΕΕΠ‐ΔΤΠΕ ‐με τίτλο «Το ψηφιακό σχολείο» ‐ και ημερομηνίες πραγματοποίησής του την 22α & 23η Οκτωβρίου 2011, στον Πολυχώρο «Απόλλων» στον Πειραιά, με τα εξής:

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στο 10ο Επιστημονικό Συμπόσιο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, με θέμα: «Ανοιχτά Θέματα της Σύγχρονης Φυσικής » .
Το Συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί 11-12-13 Φεβρουαρίου 2011 στο Ξενοδοχείο «Ξενία» στην Πορταριά Πηλίου καθώς και στην μεγάλη μαθητική εκδήλωση «Η Θεσσαλία υποδέχεται την γνώση » που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Πορταριά »

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε.Φ.

Πληροφορίες: Στα γραφεία της Ε.Ε.Φ :10:00-20:00 στο Τηλ.: 210 36 35 701

Και λίγο θέατρο: KRISIS PROJECT

Εχθές είδαμε την παραπάνω παράσταση στο θέατρο ELIART: Μείναμε ενθουσιασμένοι. Σάτιρα με πολύ καλούς και

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ

Σας διευκρινίζουμε ότι με βάση το Ν. 3205/2003, άρθρο 11 ισχύουν τα εξής:

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Προληπτικά μέτρα κατά της διασποράς της νέας γρίπης

Με αφορμή την ήπια επανεμφάνιση της γρίπης Α(Η1Ν1)2009 σας αποστέλλουμε τις ακόλουθες οδηγίες με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσής της:

Επιμορφωτικά σεμινάρια του Ινστιτούτου Goethe Αθηνών

Σας γνωστοποιούμε ότι Ινστιτούτο Goethe Αθηνών (Goethe-Institut Athen) διοργανώνει επιμορφωτικά σεμινάρια για καθηγητές Γερμανικών.Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, στο Ινστιτούτο Goethe Αθηνών (Ομήρου 14-16).

9ο Περιβαλλοντικό Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών

Σας γνωρίζουμε ότι η Ένωση Ελλήνων Φυσικών διοργανώνει το 9ο Περιβαλλοντικό Συνέδριο με θέμα: «Φυσικό και Ανθρωπογενές Περιβάλλον».
Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στη Νάουσα στις 11, 12 και 13 Μαρτίου 2011 και μπορούν να συμμετάσχουν, εφόσον το επιθυμούν:

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Αδίκημα το να πιέζεις τα παιδιά να διαβάζουν ..-Μελβούρνη

Δικαστήριο της Μελβούρνης αποφάσισε να αφαιρέσει το δικαίωμα ενός πατέρα να παίρνει αποφάσεις για το μέλλον των τριών παιδιών του επειδή αυτός τα πίεζε υπέρ το δέον να... μελετήσουν για το σχολείο.
Τον πατέρα οδήγησε στο δικαστήριο η πρώην σύζυγός του και το κύριο επιχείρημα που πρόβαλλε εκεί ήταν ότι με την υπερβολική πίεση που ασκούσε στην 13χρονη και την 11χρονη κόρη του, δημιουργούσε στα παιδιά υπερβολικό άγχος και έκανε τη ζωή τους... "εφιάλτη".

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Αδίκημα το να πιέζεις τα παιδιά να διαβάζουν...!!!
http://24wro.blogspot.com/2011/01/bl...#ixzz1BkFpZQR4


ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010

Χρήσιμεs συμβουλέs για την ελαχιστοποίηση τηs έκθεσηs σε ηλεκτρομαγνητική ακτινιβολία

Κινητά τηλέφωνα

Η χρήση των κινητών τηλεφώνων έχει αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του σύγχρονου ανθρώπου στις περισσότερες χώρες του κόσμου, τόσο που ειδικοί ψυχολόγοι ομιλούν για "σύνδρομο στέρησης" που εκδηλώνεται όταν κάποιος χάσει το κινητό του τηλέφωνο.

Σεμινάρια εκπαιδευτικών γαλλικής γλώσσας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΑΤΤΙΚΗ)

ΣΧΕΤ.: Έγκριση σεμιναρίων 1985/4-2-2011.

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας προσκαλώ να παρακολουθήσετε τα επιμορφωτικά σεμινάρια με θέμα: «Νέες Τεχνολογίες και Διαθεματικότητα στο μάθημα της γαλλικής γλώσσας», που θα πραγματοποιηθούν ως εξής:
σεμινάριο για τους εκπαιδευτικούς Β/θμιας Εκπ/σης που υπηρετούν σε σχολεία του Πειραιά. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Πειραματικό Γυμνάσιο Νίκαιας, 12.00΄- 15.00΄, στην οδό Μυλάσσων & Αρμ. Προσκόπων, Διευθυντής κ. Μαραγκόζογλου, τηλ. 210 4917751.

Επιμορφωτική Συνάντηση Καθηγητών/τριών Αγγλικής Πειραιά

Καλούνται οι συνάδελφοι Αγγλικής όλων των Γραφείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά σε επιμορφωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Πειραματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ιωνιδείου (Σωτήρος Διός 17) στις 15 Φεβρουαρίου 2011,ημέρα Τρίτη και ώρα 12.00-14.00.,με θέμα:

Teaching English through New Technologies
(Η διδασκαλία της Αγγλικής μέσω των νέων τεχνολογιών)
Παρακαλούνται οι Διευθυντές και Διευθύντριες των σχολείων να διευκολύνουν τους συναδέλφους,προκειμένου να μετάσχουν.

Σχολική Σύμβουλος

Δήμητρα Μπεχλικούδη

ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ίδρυσε και θέτει σε λειτουργία σε όλους τους νομούς της χώρας Σχολές Γονέων. Στο πλαίσιο των Σχολών Γονέων, αναπτύσσονται 7 εκπαιδευτικά προγράμματα. H λειτουργία του έργου υποστηρίζεται από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.).

Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Ζωγραφικής για μαθήτριες ηλικίας 6-16 ετών με θέμα: «Οι μαθήτριες της Ευρώπης ζωγραφίζουν το μέλλον της Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνίας».

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της Ουγγρικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης διοργανώνεται ευρωπαϊκός διαγωνισμός ζωγραφικής για μαθήτριες ηλικίας 6-16 ετών με θέμα «Οι μαθήτριες της Ευρώπης ζωγραφίζουν το μέλλον της Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνίας».

4oς Επιμορφωτικός κύκλος για την Αισθητική Αγωγή (Πειραιάς)

Διοργάνωση
ΔΙΔΕ Πειραιά-γραφείο Πολιτιστικών Θεμάτων και
Αντιπεριφέρεια Πειραιά με τη συνεργασία της ΠΕΕΠΟΘΕ

25-26-27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2011
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ «ΑΠΟΛΛΩΝ» Ερμουπόλεως και Πηλίου 1 - Καμίνια
Οι εισηγητές και οι εμψυχωτές των εργαστηρίων είναι:

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

http://www.safeline.gr/
Με την ευκαιρία του εορτασμού της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
στις 8 Φεβρουαρίου 2011 θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
Σας προσκαλώ σε σεμινάριο για το μάθημα της Ιστορίας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 12.00 -14.00 στο 1ο Γυμνάσιο Κερατσινίου (Τέρμα Μυστρά και Κωνσταντινουπόλεως, τηλ. 2104010277).
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
«Θεωρητικά ζητήματα και διδακτικές προσεγγίσεις στο μάθημα της Ιστορίας» Αικατερίνη Σκιά, Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Πειραιά
«Διδασκαλία της Ιστορίας από τις πηγές»  Ελένη Σπαθάρη Μπεγλίτη, τ. Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων
Παρακαλώ τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των Σχολικών Μονάδων να διευκολύνουν τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών που διδάσκουν το μάθημα της Ιστορίας, με τροποποίηση του Ωρολογίου Προγράμματος.

Η Σχολική Σύμβουλος ΠΕ02 Πειραιά Αικατερίνη Σκιά

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Βεβαιώσεις Β' Επιπέδου

Προς τα Κέντρα Στήριξης Επιμόρφωσης (ΚΣΕ) που έχουν υλοποιήσει πρόγραμμα κατά την Α Επιμορφωτική Περίοδο B Επιπέδου (Φεβρουάριος – Ιούνιος 2010) .Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως είναι διαθέσιμα πλέον μέσω του πληροφοριακού συστήματος τα παρακάτω έντυπα – βεβαιώσεις:
· Ε12: Βεβαίωση Παρακολούθησης,
· Ε13: Βεβαίωση Απασχόλησης (για επιμορφωτές & τεχνικούς υπευθύνους Κ.Σ.Ε.)

Μονομερής μείωση μισθών: αντίθετη στο Σύνταγμα και στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο

Αντιγράφουμε εδώ μέρος απο δημοσίευση εφημερίδας...

Μονομερής μείωση μισθών: αντίθετη στο Σύνταγμα και στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο


Του ΒΑΣΙΛΗ Γ. ΤΖΕΜΟΥ* Η μείωση μισθών στον δημόσιο τομέα δεν αποτέλεσε τμήμα των προεκλογικών εξαγγελιών κάποιου πολιτικού κόμματος. Οι διαφορετικές προτάσεις των δύο «κομμάτων εξουσίας» ως προς την εισοδηματική πολιτική έπαιξαν αντίθετα καίριο ρόλο στην οικοδόμηση της μεγάλης διαφοράς στο εκλογικό αποτέλεσμα του Οκτωβρίου.
Ολο το άρθρο της Ελευθεροτυπίας .....

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=137475

Υποδείξεις για επιβίωση μετά από σεισμό

Αποσπάσματα από το άρθρο του Doug Copp στο "Triangle of Life", επιμέλεια

έκδοσης από τον Larry Linn του MAA Safety Committee, 13/4/04:
"Το όνομά μου είναι Doug Copp. Είμαι ο Αρχηγός Διάσωσης και Διευθυντής Καταστροφών της Αμερικανικής Ομάδας Διεθνούς Διάσωσης (American Rescue Team International, ARTI), μια από τις πιο έμπειρες ομάδες διάσωσης του κόσμου.
Οι πληροφορίες που περιέχονται σ' αυτό το άρθρο θα σώσουν ζωές στο ενδεχόμενο ενός σεισμού.

Μακεδονικό Ζήτημα

ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ
Του Δρ. Θαλή Μυλωνά , Δικηγόρου – Διεθνολόγου
Προέδρου του Ινστιτούτου Διαβαλκανικών Σχέσεων
i] Ιστορική Αναδρομή της Ελληνικότητας της Μακεδονίας
Κατά τον Όμηρο[ Ιλ. Β.765,,ξ226 κ΄π.288] , η πρώτη απόδειξη της Ελληνικότητας των φυλών της Μακεδονίας και η αφομοίωσης του εθνικού φρονήματος όλων των Ελλήνων, που κατοικούσαν σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο ,από την Μακεδονία,[Πιερεις και εξλληνισθέντες Παίονες κτλ.] μέχρι το Ταίναρο, τα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και την Κύπρο, που ήταν οργανωμένοι σε πόλεις-κράτη, έγινε το 1184 π.χ. με τη ενθουσιώδη συμμετοχή τους στην εκστρατεία όλων των Έλλήνων κατά της Τροίας . Βέβαια η συνειδητοποίηση των ελληνικών φύλων ότι ανήκαν στο ίδιο έθνος προυπήρχε με την συμμετοχή τους στην Δελφική Αμφικτυονία η οποία ξεκινήσει από το 1500 π.χ. και η τελευταία το έτος 338-337 π.χ. με την συμμαχία των Ελλήνων στη Συντακτική Συνέλευση και στο Συνέδριο της Κορίνθου, στο οποίο ανακήρυξαν τον Αλέξανδρο Αρχιστράτηγο των Ελλήνων ,στην εκστρατεία τους εναντίον των Περσών .

Διαδικασία επιβολής ποινής αλλαγής σχολικού περιβάλλοντος»

Υπουργείο Παιδείας: Διαδικασία επιβολής ποινών - Η ποινή αλλαγής σχολικού περιβάλλοντος
11/11/2010 - 07:36
Αρ.Πρωτ.141522/Γ2/09-11-2010/ΥΠΔΒΜΘΑΔΑ:4ΙΗΑ9-2Ν
ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ
Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΤΜΗΜΑ Γ΄ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ
Τηλ:210-3443272, 210-3442242
Fax: 210-344 33 90
ΘΕΜΑ: «Διαδικασία επιβολής ποινής αλλαγής σχολικού περιβάλλοντος»

Με αφορμή ζητήματα που έχουν προκύψει κατά τη διαδικασία επιβολής της ποινής αλλαγής σχολικού περιβάλλοντος και σε συνέχεια του με αρ. πρ. 28/11-05-10 εγγράφου του Συνηγόρου του Πολίτη σας υπενθυμίζουμε τα εξής:

Οι σχολικές κυρώσεις αποτελούν μέσο διαπαιδαγώγησης των μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αποβλέπουν στην εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του σχολείου. Πρέπει όμως να επιβάλλονται κλιμακωτά και ο Σύλλογος Διδασκόντων να εξετάζει την προσφορότητα της επιβαλλόμενης κύρωσης υπό το πρίσμα του συμφέροντος του μαθητή.

5o Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής

Θέμα
«Η Πληροφορική στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση .Ο ρόλος του καθηγητή Πληροφορικής στο νέο σχολείο»
Iωάννινα, 1 - 3 Απριλίου 2011
Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (Α.Π.:133141/Γ2/22-10-2010)
Η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής (Π.Ε.Κα.Π) και το Εργαστήριο Εφαρμογών Εικονικής Πραγματικότητας στην Εκπαίδευση του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε συνεργασία με την Ελληνική Επιστημονική Ένωση Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση (ΕΤΠΕ) και το Τμήμα ΣΤ΄- Μελετών της Διεύθυνσης Σ.Ε.Π.Ε.Δ. του Υπουργείου Παιδείας, διοργανώνουν το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα:

ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ & ΔΕ

ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ & ΔΕ

1.Όργανα και Κατηγορίες αποσπάσεων
1.1. Αρμόδια όργανα για τις αποσπάσεις των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είναι τα κεντρικά, τα ανώτερα περιφερειακά και τα περιφερειακά υπηρεσιακά συμβούλια των εκπαιδευτικών.
1.1.1. Τα κεντρικά υπηρεσιακά συμβούλια (ΚΥΣΠΕ/ΚΥΣΔΕ) είναι αρμόδια για:
α. Αποσπάσεις στην κεντρική υπηρεσία και στις ανεξάρτητες ή σε αποκεντρωμένες υπηρεσίες του ΥΠΔΒΜΘ, για άσκηση διοικητικού έργου.
β. Αποσπάσεις σε νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου, που εποπτεύονται από το ΥΠΔΒΜΘ, για άσκηση διοικητικού έργου
γ. Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ