Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΡΑΔΙΟ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ - ΑΤΤΙΚΗ

Παρακαλώ πολύ να ενημερώσετε ενυπόγραφα τους καθηγητές ΠΕ12.10 Φυσικούς Ραδιοηλε-κτρολόγους και ΠΕ12.06 Ηλεκτρονικούς Μηχανικούς οι οποίοι διδάσκουν τεχνολογικά μα-θήματα στα Γυμνάσια και Γενικά Λύκεια της Αττικής για τη διοργάνωση επιμορφωτικού σε-μιναρίου με θέμα: «Η εκπαιδευτική ρομποτική ως παράλληλη δραστηριότητα στα πλαί-σια των τεχνολογικών μαθημάτων»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 18/03/11 και ώρα 12-3 μμ. στο Πει-ραματικό Γενικό Λύκειο της Ευαγγελικής Σχολής Ν. Σμύρνης (Λέσβου 4, Ν. Σμύρνη τηλ. 210 9370180-Μετρό γραμμή Αγ. Αντώνιος –Αγ. Δημήτριος στάση Φιξ και στη συνέχεια Τραμ -Στάση Ευαγγελική Σχολή)

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν εφαρμογές αυτοματισμών και ρομποτικής στην Εκπαίδευση από εκπαιδευτή του Οργανισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Τεχνολογίας ¨WROHellas¨ και θα γίνει επίδειξη κατασκευής και προγραμματισμού ρομπότ.

Οι διδάσκοντες εκπαιδευτικοί θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους με τα στοιχεία επικοινωνίας τους ηλεκτρονικά στην διεύθυνση asal1@sch.gr μέχρι την Τρίτη 15-03-11

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Η Σχολική Σύμβουλος

Α. Σαλωνίδου
ΠΕ12 Φυσικών Ραδιοηλεκτρολόγων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου