Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: «Ταξιδεύοντας με την αειφορία στον Αργοσαρωνικό»

Το ΚΠΕ Τροιζήνας-Μεθάνων στο πλαίσιο των δράσεων του επιχειρησιακού προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», στη πράξη: «ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ –ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ» προγραμματίζει την διοργάνωση σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά σεμιναρίου Β’ επιπέδου με τίτλο: «Ταξιδεύοντας με την αειφορία στον Αργοσαρωνικό».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του KΠΕ στην Τροιζήνα και στο πεδίο (Ηφαίστειο των Μεθάνων, λιμνοθάλασσα της Ψήφτας και Πόρο) στις 2 και 3 Απριλίου 2011. Οι ώρες διεξαγωγής του είναι:

Σάββατο 2-04-11 10.30 – 19.30

Κυριακή 3-04-11 09.00 – 16.00

Το σεμινάριο απευθύνεται σε 45 εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Πειραιά.

Από το τεχνικό δελτίο του ΚΠΕ Τροιζήνας-Μεθάνων στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος ΕΣΠΑ 2007-2013 θα καλυφθούν για τους επιμορφούμενους οι δαπάνες:

I. μίας δανυχτέρευσης όσων από τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς υπηρετούν σε σχολικές μονάδες που βρίσκονται σε απόσταση μεγαλύτερη των 50 χιλ. από την έδρα του ΚΠΕ,

II. να πρόχειρο γεύμα, ένα δείπνο

Τα έξοδα μετακίνησης των επιμορφούμενων θα επιβαρύνουν τους ίδιους.

Η υποβολή της αίτησης συμμετοχής στο σεμινάριο που επισυνάπτεται θα γίνει προς το Κ.Π.Ε. Τροιζήνας-Μεθάνων μέσω των Υπευθύνων Π.Ε της Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Πειραιά. Η επιλογή των εκπαιδευτικών που θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο θα γίνει με ευθύνη των Υπευθύνων Π.Ε.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη ενημέρωση των εκπαιδευτικών της Διεύθυνσής σας και για την αποστολή των ονομάτων των εκπαιδευτικών που θα επιλεγούν, μέχρι την Πέμπτη 10 Μαρτίου με fax ή e-mail στο ΚΠΕ Τροιζήνας-Μεθάνων για την προώθηση της αίτησης έγκρισης του σεμιναρίου. Στις καταστάσεις παρακαλούμε να συμπεριλάβετε μέχρι και επτά (7) αναπληρωματικούς καθώς και τα κινητά τηλέφωνα όλων.

Παπαδάκη Μαρία
Υπεύθυνη Λειτουργίας του ΚΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου