Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Σάββατο βράδυ = Νύχτα στο μουσείο

Tο Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011 το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη ανοίγει τις πόρτες του για να φιλοξενήσει παιδιά ηλικίας 8-12 ετών μαζί με τους γονείς τους, προκειμένου να βιώσουν μία μοναδική νυχτερινή εμπειρία, περιτριγυρισμένα από πολύτιμα έργα τέχνης, στο πλαίσιο της έκθεσης Ο Κόσμος του Οδυσσέα Ελύτη: Ποίηση και Ζωγραφική.

Οι μικροί εξερευνητές ξεναγούνται στην έκθεση από την ποιήτρια, Ιουλίτα Ηλιοπούλου, συμμετέχουν σε ειδικά σχεδιασμένα εκπαιδευτικά προγράμματα από μουσειοπαιδαγωγούς, δειπνούν, διανυκτερεύουν και παίρνουν το πρωινό τους στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη!Η συγκεκριμένη δράση, στοχεύει στη μύηση και εξοικείωση των παιδιών με τους μουσειακούς χώρους και ειδικότερα με το ποιητικό και εικαστικό σύμπαν του Νομπελίστα ποιητή, Οδυσσέα Ελύτη, στο πλαίσιο της έκθεσης Ο Κόσμος του Οδυσσέα Ελύτη: Ποίηση και Ζωγραφική, η οποία λόγω αθρόας προσέλευσης παρατείνεται έως τις 11 Δεκεμβρίου 2011.


Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου, 19 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί.

ολοκληρο εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου