Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Συλλόγος Δελμούζου- παράσταση διαμαρτυρίας στην πλατεία Δημαρχείου Παλλήνης , μια Παρασκευή πριν από την 28η του Οκτώβρη!!!!


πρόταση του Δ.Σ. του Συλλόγου Δελμούζου προς τα Δ.Σ. των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας λαμβάνοντας υπόψη τη βούληση των συναδέλφων της βάσης, ότι πρέπει να αναζητηθούν και να πραγματοποιηθούν και άλλες μορφές αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή και αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης προτείνει :
  • Την πραγματοποίηση παράστασης διαμαρτυρίας στην πλατεία Δημαρχείου Παλλήνης , σε απογευματινή ώρα,  μια Παρασκευή πριν από την  28η  του Οκτώβρη.
  • Η συγκέντρωση θα είναι καθαρά συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην κυβερνητική  οικονομική, κοινωνική και εκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης. Στο χώρο θα αναρτηθούν πανό και αφίσες των Συλλόγων και θα μοιραστεί σχετικό ενημερωτικό υλικό στους συγκεντρωμένους.
  • Την ευθύνη διοργάνωσης θα την έχουν οι Σύλλογοι εκπαιδευτικών Π.Ε. της Ανατολικής Αττικής και θα προσκληθούν σε αυτήν και άλλοι κοινωνικοί και συνδικαλιστικοί φορείς.
  • Στη συγκέντρωση θα προσκληθούν εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε.
  • Θα υπάρχει μικροφωνική κάλυψη για την ανάγνωση των ανακοινώσεων των Δ.Σ. των  Συλλόγων Π.Ε. και των Δ.Σ. των άλλων σωματείων.
  • Επίσης υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης συναυλίας, από μουσικό συγκρότημα που απαρτίζεται από συναδέλφους , μετά τη λήξη των ομιλιών.
  • Τέλος στη συγκέντρωση θα προσκληθεί να παρευρεθεί και μέλος της Δ.Ο.Ε. και αν είναι δυνατόν και ο Πρόεδρος της.
Παρακαλούμε το συντομότερο δυνατό για τη θέση σας και τις προτάσεις σας, ώστε να προετοιμαστεί έγκαιρα η διαμαρτυρία. Σε περίπτωση αδυναμίας συμφωνίας για κοινή πραγματοποίηση , ο Σύλλογος Δελμούζος θα προχωρήσει μόνος του στη διοργάνωση .
Σε περίπτωση επιτυχίας της συγκέντρωσης μπορεί να επαναληφθεί και στις  περιοχές των άλλων Συλλόγων Π.Ε.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                    Ο Γενικός Γραμματέας
Σάββας Σεχίδης                             Γρηγόρης Γρηγορόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου