Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Εργαστήριο για ενήλικες "Φτιάχνω τη δική μου ταινία animation με θέμα το περιβάλλον". Αιτήσεις μέχρι 10 Οκτωβρίου 2011


Το
 Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλίππων σκοπεύει να υλοποιήσει εργαστήριο παραγωγής ταινίας stop motion animation που θα απευθύνεται σε 30 ενήλικες την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011. Οι εκπαιδευόμενοι θα δημιουργήσουν ταινίες animation μικρού μήκους με τη μέθοδο στοπ-καρέ, χρησιμοποιώντας τόσο παραδοσιακά υλικά, όσο και υλικά της καθημερινής ζωής που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν.
Η διαδικασία αυτή προσφέρει τη δυνατότητα για δημιουργική έκφραση και συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες ταυτόχρονα με την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Σκοπός της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι επίσης η γνωριμία των εκπαιδευόμενων με τη σύγχρονη τεχνολογία μέσα από την τέχνη του κινούμενου σχεδίου. Το τελικό αποτέλεσμα του εργαστηρίου θα είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων με φιλοπεριβαλλοντικό θέμα που θα αναδείξουν οι ίδιοι οι εκπαιδευόμενοι.
Η ομάδα εκπαιδευόμενων θα προέρχεται από τους νομούς Καβάλας και Δράμας κατόπιν δημόσιας πρόσκλησης ενδιαφέροντος σε τοπικά ΜΜΕ. Σε περίπτωση που υποβληθεί μεγάλος αριθμός αιτήσεων, θα προτιμηθούν άτομα που δραστηριοποιούνται σε τοπικούς συλλόγους που μπορούν να δράσουν ως πολλαπλασιαστές. 
Επειδή η εκπαιδευτική δραστηριότητα θα υλοποιηθεί ως εργαστήριο και ο αριθμός των εκπαιδευόμενων πρέπει να είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι τις 10 Οκτωβρίου μέσω φαξ 2510516497 και email kpefilip@yahoo.gr. Πληροφορίες 2510516661
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου