Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερίδα Φιλολόγων Κεντρικής Μακεδονίας: το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου


Η Προϊσταμένη του τμήματος επιστημονικής και παιδαγωγικής καθοδήγησης Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τις Σχολικές Συμβούλους Φιλολόγων Ν. Θεσσαλονίκης διοργανώνουν επιμορφωτική Ημερίδα σχετικά με τα Νέα Προγράμματα Σπουδών της Α΄ τάξης ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Εισηγητές στην Ημερίδα αυτή είναι πανεπιστημιακοί, μέλη των ομάδων εργασίας που εισηγήθηκαν τα Νέα Προγράμματα Σπουδών στα διδακτικά αντικείμενα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας, της Νέας Ελληνικής Γλώσσας και της Λογοτεχνίας στην Α΄ Λυκείου ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.

Σας προσκαλούμε στην Ημερίδα αυτή που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011,  από τις 09:00 ως τις 15:00, στην αίθουσα «Αλέξανδρος» (παλιός κινηματογράφος,  Εθνικής Αμύνης 1) , απέναντι από το Κρατικό Θέατρο).

Επειδή σκοπός της Ημερίδας είναι η ενημέρωση για τα Νέα Προγράμματα Σπουδών, κυρίως, όμως, η συζήτηση γύρω από αυτά, προκειμένου να διευκρινιστούν θέματα που δημιουργούν απορίες, η συμμετοχή σας κρίνεται απολύτως απαραίτητη. Καλό θα ήταν μάλιστα να έχετε ήδη καταγράψει απορίες ή τυχόν επισημάνσεις σας, όσον αφορά την εφαρμογή των Προγραμμάτων αυτών στη διδακτική πράξη.
Ευχαριστούμε τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. που θα μεριμνήσουν ώστε οπωσδήποτε να λάβουν γνώση για τη διεξαγωγή της Ημερίδας αυτής οι φιλόλογοι της Σχολικής Μονάδας στην οποία προΐστανται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου