Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Συνάντηση για χωροθέτηση της έδρας του ενιαίου ΚΠΕ ΚΡΗΤΗΣ

kpe_neapolhsΧθες το πρωί πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης Απόστολο Κλινάκη, για τη συνένωση των Κέντρων Περιβαλλοντικών Εκπαίδευσης Νεάπολης και Ιεράπετρας.

Η απόφαση για το πού θα είναι η έδρα είναι δική του, όπως ορίζει η εγκύκλιος του υπουργείου.
Στη συνάντηση συμμετείχαν: Η υπεύθυνη του ΚΠΕ Νεάπολης Χρυσούλα Δρακωνάκη, ο Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Γιάννης Δατσέρης, ο υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου Κων. Κοκκίνης και τα μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεραμβέλλου - Οροπεδίου Γιώργος Μαμάκης και Μαρία Πρατσίνη.
Ο κ. Δατσέρης παρέδωσε στον Περιφερειακό Διευθυντή την απόφαση - ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου, με την οποία τεκμηριώνεται ο λόγος για τον οποίο ως έδρα του ενιαίου ΚΠΕ Λασιθίου θα πρέπει να οριστεί η Νεάπολη.

Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και ο κ. Κλινάκης άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς και τις απόψεις των παρισταμένων. Ανακοίνωσε μάλιστα την πρόθεσή του να πραγματοποιήσει συνάντηση- σύσκεψη μέχρι την ερχόμενη βδομάδα στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου στην οποία θα ζητήσει να συμμετέχουν όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη – Αντιπερειφερειάρχης, Δήμαρχοι, υπεύθυνοι ΚΠΕ κ.α., προκειμένου να ακουστούν όλες οι απόψεις και αν είναι δυνατόν να αποφασισθεί από κοινού η χωροθέτηση της έδρας των συνενούμενων ΚΠΕ Νεάπολης και Ιεράπετρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου