Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Animasyros


Το Animasyros 4.0 Διεθνές Φεστιβάλ + Φόρουμ Κινουμένων Σχεδίων επιστρέφει δυναμικά και φέτος στις 15-18 Σεπτεμβρίου 2011 στην Ερμούπολη της Σύρου και σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στο διαγωνιστικό τμήμα.
.
Ταινίες από όλο τον κόσμο, αφιερώματα σε διεθνή φεστιβάλ, εργαστήρια & σεμινάρια, επαγγελματικό  φόρουμ και διαγωνιστικό τμήμα στο animasyros 4.0, από τις 15-18 Σεπτεμβρίου.
Το φεστιβάλ είναι μια πρωτοβουλία της αστικής εταιρίας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Πλατφόρμα - Εταιρία Αστικού Πολιτισμού και πραγματοποιείται σε συν-διοργάνωση με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ερμούπολης


Τα κινούμενα σχέδια εμφανίστηκαν στις αρχές του 19ου αιώνα, ενώ η τέχνη της εμψύχωσης- animation είναι σήμερα ένα καθιερωμένο είδος κινηματογραφικής καταγραφής και για πολλούς η «νέα μυθοπλασία».
Εξελίσσεται διεθνώς με γοργούς ρυθμούς, φεστιβάλ & επαγγελματικά φόρουμ δημιουργούνται ως πόλοι έλξης δημιουργών, ταινίες animation βραβεύονται σε μεγάλα διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ, ενώ καταξιωμένοι ηθοποιοί δανείζουν τις φωνές τους σε χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων.
Η τέχνη της εμψύχωσης σε συνδυασμό με τα νέα ψηφιακά μέσαδίνουν την δυνατότητα στον δημιουργό να απελευθερωθεί πλήρως και να λειτουργήσει ανεξάρτητα από τους συμβατικούς περιορισμούς του ψηφιακού ή του ακαδημαϊκού κινηματογράφου όπως μέχρι σήμερα τον γνωρίζουμε.
Το αnimasyroς 4.0 Διεθνές Φεστιβάλ & Φόρουμ Κινουμένων Σχεδίων ασχολείται με την προβολή και την ανάδειξη όλων τωνσύγχρονων τάσεων της τέχνης της εμψύχωσης
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου