Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

θΕΡΙΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ Ε.Ε.Φ.


θΕΡΙΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ “Εργαστήριο Εκπαίδευσης και Διδασκαλίας Φυσικής” του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ (120 ΩΡΕΣ) ΣΤΗΝ «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ»
Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, με τη συνεργασία και την επιστημονική ευθύνη του «Εργαστηρίου Εκπαίδευσης και Διδασκαλίας Φυσικών Επιστημών» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, διοργανώνει Σεμινάριο εξειδίκευσης εκπαιδευτικών των Θετικών Επιστημών, με θέμα: «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ» και διάρκεια 120 ώρες.
Το Σεμινάριο εξειδίκευσης απευθύνεται σε Φυσικούς, σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και σε άλλους ενδιαφερόμενους για την εργαστηριακή διδασκαλία της Φυσικής, τόσο της Δημόσιας όσο και της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης.
Σκοπός του Σεμιναρίου είναι οι Φυσικοί και όσοι ακόμα το παρακολουθήσουν, να αποκτήσουν τις αναγκαίες δεξιότητες, που θα τους καταστήσουν ικανούς να συμβάλλουν στην ένταξη της εργαστηριακής διδασκαλίας της φυσικής στο σύγχρονο/νέο σχολείο, ώστε οι μαθητές να κατανοήσουν την αξία και σημασία της μεθοδολογίας της γνώσης των Φυσικών Επιστημών και των εφαρμογών των Φυσικών Επιστημών. Προετοιμάζει τους εκπαιδευτικούς για την ανάληψη θέσης υπευθύνων εργαστηρίων τόσο με την απόκτηση γνώσεων διαχείρισης εργαστηρίων και πραγματοποίησης εργαστηριακών ασκήσεων, όσο και με τις κατάλληλες δεξιότητες για την αποτελεσματική διεκπεραίωση του έργου τους ως εκπαιδευτικών.
ιάρκεια Σεμιναρίου εξειδίκευσης: 120 ώρες(Οι 120 ώρες περιλαμβάνουν, μαθήματα δια ζώσης, μαθήματα e-learning, εκπόνηση εργασίας και παρουσίαση εργασίας)
Ημερομηνία έναρξης: 30 Ιουνίου 2011 (Δια ζώσης μαθήματα 4 ημέρες )
Ώρες διεξαγωγής μαθημάτων: 09:00-13:00  και  13:00-16:30
Πόλη Διεξαγωγής:ΑΘΗΝΑ
Τόπος  Διεξαγωγής : ΕΚΦΕ Ν. Φιλαδέλφειας.
Συνολικό Κόστος: 150 €  (προκαταβολή 100 € με τη δήλωση συμμετοχής και εξόφληση 50 € με την έναρξη).
Με την επιτυχή ολοκλήρωση του Σεμιναρίου θα χορηγηθεί Βεβαίωση από το Παιδαγωγικό τμήμα   του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Η υλοποίηση του Σεμιναρίου θα αναγγελθεί στο Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.



Πληροφορίες - Εγγραφές: κα Δημητριάδου Δέσποινα,  Τηλ.: 210-3300698 (10:00-14:00), Κινητό: 6977-502682


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου