Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Κατασκηνώσεις της Ραφήνας

 Όπως δήλωσε η Δήμαρχος η πρόταση της επιτροπής σχεδιασμού της κατασκήνωσης που την αποτελούν η ίδια, ο κ. Λαζαρόπουλος ο κ. Παπαδακάκης και ο κ. Bασιλαντωνάκης πρότεινε να μην υπάρξει το αντίτιμο των 10 ευρώ όπως αυτό είχε αποφασιστεί το 2009. Ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να μην υπάρχει αντίτιμο για της κατασκηνώσεις της Ραφήνας για το 2011.H πρόταση αυτή γίνεται προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή και έχοντας ως δεδομένο πως η κατασκήνωση ακόμα ετοιμάζεται και έτσι δεν μπορεί κάποιος γονιός να αποφασίσει αν θα δαπανήσει τα 120 ευρώ  τη στιγμή που δεν μπορεί να δει ολοκληρωμένη τη κατασκήνωση.  Γίνεται ένα αγώνας ταχύτητας προκειμένου να τελειώσουν τα έργα και οι παρεμβάσεις της κατασκήνωσης της οποίας τα έξοδα καλύπτονται πλήρως από τον προϋπολογισμό του δήμου για το 2011. 

Έτσι ειδικά για φέτος η κατασκήνωση θα είναι δωρεάν προκειμένου να έχει συμμετοχή και να λειτουργήσει με τον καλύτερο τρόπο η πρώτη χρονιά της κατασκήνωσης.
Στο πλαίσιο της συζήτησης ασκήθηκε έντονη κριτική από την αντιπολίτευση για το γεγονός ότι η κατασκήνωση θα λειτουργήσει με ιδιώτες.
Tην κατασκήνωση για άλλη μια φορά υπεραμύνθηκε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Άγγελος Γαβαλάς λέγοντας ότι αξιοποιήθηκε ένα οικόπεδο που είχε ο δήμος και θα το χαρούν πολύ σύντομα οι δημότες της πόλης μας. Όσο για τους ιδιώτες είπε πως δεν υπάρχουν εργαζόμενοι που θα μπορούσαν να δουλέψουν τις κατασκηνώσεις.  Για το ίδιο θέμα η Δήμαρχος είπε πως από τον Μάρτιο στον προγραμματισμό προσλήψεων είχαν ζητήσει προσωπικό γεγονός όμως που δεν έγινε και έτσι αναγκαστικά θα λειτουργήσουν με ιδιώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου