Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Σεμινάριο - Εισαγωγή στη VisualBasic

Ο Τομέας Ηλεκτρονικών του 1ου  ΣΕΚ Ηρακλείου σε συνεργασία με το Σχολικό Σύμβουλο Πληροφορικής Πανσεληνά Γιώργο διοργανώνουν εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Εισαγωγή στη Visual Basic» το οποίο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο στους χώρους των εργαστηρίων του Τομέα Πληροφορικής στο 1ο ΣΕΚ Ηρακλείου Κρήτης (Ιτάνου 40 Κηπούπολη Ηράκλειο) την 30η Μαίου ώρα 16:00-20:00.
.




Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς ΠΕ12-10 Φυσικούς Ραδιοηλεκτρολόγους, ΠΕ17 Ηλεκτρονικούς και ΠΕ19-ΠΕ20 Πληροφορικής του Ν. Ηρακλείου και του Ν. Λασιθίου και στοχεύει αρχικά στην επιμόρφωση καθηγητών σε θέματα προγραμματισμού σε γλώσσα Visual Basic για την υποστήριξη των αντίστοιχων μαθημάτων των Τομέων Ηλεκτρονικών και Πληροφορικής των ΕΠΑΛ με βάση το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών, αλλά και γενικότερα στην ανάπτυξη εφαρμογών για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών.
Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι 24 άτομα λόγω της δυναμικότητας των εργαστηρίων και παρακαλούνται όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται και έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την φόρμα (εδώ)  έως την 25 Μαίου.
Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η κα Αφροδίτη Μιχαηλίδη εκπαιδευτικός Πληροφορικής Υποδιευθύντρια του 6ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου