Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Πάμε στα Ανώγεια;

Σεμινάριο για τη Βιοποικιλότητα στο ΚΠΕ Ανωγείων Το ΚΠΕ Aνωγείων σε συνεργασία με το Φυσικό Πάρκο Ψηλορείτη και τους Υπευθύνους Π.Ε. των Νομών της Κρήτης, στο πλαίσιο των υποχρεώσεών του που απορρέουν από το Τεχνικό Δελτίο Υποέργου του στην Πράξη «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία – Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για τους Ενήλικες» που συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ (2007-2013) με τελικό δικαιούχο το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας (Ε.Ι.Ν.), διοργανώνει διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο για την επαγγελματική ομάδα των εκπαιδευτικών στα Ανώγεια, την Παρασκευή(απόγευμα) 27 και Σάββατο(πρωί) 28 Μαΐου 2011. Απευθύνεται σε περίπου εξήντα εκπαιδευτικούς των νομών της Κρήτης και έχουν προτεραιότητα, όσοι υλοποιούν πρόγραμμα Π.Ε. 
Το θέμα του σεμιναρίου είναι «Ποικιλία Ζωής-Ενότητα Ζωής: Σχεδιάζοντας προγράμματα Π.Ε. με θέμα τη Bιοποικιλότητα και την Πολιτισμική Ποικιλότητα».

Το Σεμινάριο θα είναι διάρκειας 12 διδακτικών ωρών και απευθύνεται σε εξήντα (60) εκπαιδευτικούς Α/θμιας των νομών εμβέλειας της Κρήτης και Β/θμιας Εκπ/σης μόνο του Νομού Ρεθύμνης, οι οποίοι υλοποιούν ή έχουν σκοπό να υλοποιήσουν παρόμοιο πρόγραμμα στο νέο σχολικό έτος. Στο σεμινάριο μπορούν ακόμα να πάρουν μέρος οι Υπεύθυνοι Π.Ε. των νομών εμβέλειας του κέντρου.

Το ΚΠΕ Ανωγείων θα καλύψει τις δαπάνες διαμονής(μία διανυκτέρευση) και διατροφής εισηγητών και συμμετεχόντων εκπαιδευτικών, Υπευθύνων από το ΤΔΥ και τη Διαχειριστική Επιτροπή. Ακόμη, το ΚΠΕ Ανωγείων θα καλύψει τη δαπάνη μετακίνησης από το ΚΠΕ προς το πεδίο και τυχόν μετακίνηση των εισηγητών και τις αμοιβές τους. Η μετακίνηση των Υπευθύνων Π.Ε. των νομών εμβέλειας θα βαρύνει τις πιστώσεις του τακτικού προϋπολογισμού της Υπηρεσίας τους. Τέλος, το ΚΠΕ Ανωγείων θα καλύψει λοιπά έξοδα του σεμιναρίου (εκπαιδευτικό υλικό, μετακίνηση στο πεδίο όλων των συμμετεχόντων, κ.ά.).

Oι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής τους μέχρι τη Τετάρτη 11 Μαΐου 2011 στους Υπεύθυνους Π.Ε.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Παρασκευή 27/05/11


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου