Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΚΠΕ Καστρίου εως 23/5/2011

 ΚΠΕ Καστρίου στο πλαίσιο των δράσεων του επιχειρησιακού προγράμματος«Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», στη πράξη: «ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ - ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ», σχεδιάζει την υλοποίηση σεμιναρίου με θέμα «Περιβαλλοντική και Yπαίθρια Eκπαίδευση», διάρκειας τεσσάρων ημερών, στις 23, 24, 25 και 26 Ιουνίου 2011. Το σεμινάριο απευθύνεται α) σε εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των νομών εμβέλειάς του και β) σε στελέχη περιβαλλοντικής εκπαίδευσης όλης της χώρας (μέλη παιδαγωγικών ομάδων ΚΠΕ, υπεύθυνοι Π.Ε.). 
Το ΚΠΕ θα καλύψει τη διατροφή των συμμετεχόντων για όλες τις μέρες εκτός της πρώτης. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί τρόφιμα για την πρώτη μέρα.

Τα έξοδα μετακίνησης των εισηγητών του σεμιναρίου, των επιμορφωτών εργασίας πεδίου καθώς και εθελοντών - ομάδων εργασίας θα καλυφθούν από το ΤΔΥ ή τη διαχειριστική επιτροπή του ΚΠΕ Καστρίου. Οι μετακινήσεις των υπολοίπων μελών ΚΠΕ θα καλυφθούν από τα δικά τους Τ.Δ.Υ ή τη Διαχειριστική τους Επιτροπή.

Στο σεμινάριο θα συμμετέχουν 2 εκπαιδευτικοί από κάθε Δευτεροβάθμια Δ/νση (Αρκαδίας, Αργολίδας, Αχαΐας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Ανατολικής Αττικής, Γ' Αθήνας) και 2 εκπαιδευτικοί από κάθε Πρωτοβάθμια Διεύθυνση (Αρκαδίας, Αργολίδας, Αχαΐας, Ηλείας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Β' Αθήνας, Γ' Αθήνας).

Η υποβολή της αίτησης συμμετοχής στο σεμινάριο (Υπόδειγμα 1) θα γίνει από τους εκπαιδευτικούς μέσω των Υπευθύνων Π.Ε. έως τις 20/5/2011. Παρακαλούνται οι Υπεύθυνοι Π.Ε. να αποστείλουν στο Κ.Π.Ε. Καστρίου τις αιτήσεις των εκπαιδευτικών και την κατάσταση των συμμετεχόντων, κύριων και αναπληρωματικών, με FAX ή ηλεκτρονικά έως τις 23/5/2011 και στη συνέχεια με το συμβατικό ταχυδρομείο. Η υποβολή της αίτησης συμμετοχής από τα στελέχη της Π.Ε. (Υπόδειγμα 2) να σταλεί ηλεκτρονικά στο ΚΠΕ Καστρίου μέχρι 23/5/2011.
 
ΠΗΓΗ : http://www.kpe.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου