Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Αιτήσεις αποσπάσεων σε υπηρεσίες και φορείς αρμοδιότητας του ΥπΕΠΘ, για το2011-2012, μεχρι 30-5-2011

Πρόσκληση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για υποβολή αιτήσεων αποσπάσεων σε υπηρεσίες και φορείς αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, κατά το σχολικό έτος 2011-2012.
Για την εγκύκλιο αποσπάσεων, τις οδηγίες συμπλήρωσης και την αίτηση πατήστε ΕΔΩ
Βάση του συστήματος είναι η ηλεκτρονική φόρμα υποβολής αιτήσεων που καταργεί τα προηγούμενα έντυπα αποσπάσεων. 
Ο εκπαιδευτικός οφείλει να προσκομίσει τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν την οικογενειακή του κατάσταση και τους λόγους απόσπασης που επικαλείται στην αίτησή του.
Αν ο εκπαιδευτικός ζητά απόσπαση και από περιοχή σε περιοχή και για υπηρεσία ή φορέα αρμοδιότητας Υπεπθ τότε υποβάλλει δύο φακέλους με δικαιολογητικά φροντίζοντας αν κάποιο δικαιολογητικό είναι απαραίτητο και για τους δύο τύπους απόσπασης να το υποβάλει και στους δύο.

. Με τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων και μέχρι 30-5-2011 θα πρέπει να προβούν στον έλεγχο των αιτήσεων απόσπασης που υπέβαλαν οι εκπαιδευτικοί αρμοδιότητάς τους ως προς τους λόγους που συνιστούν κώλυμα απόσπασης εκπαιδευτικού, στο Ολοκληρωμένο Ηλεκτρονικό Σύστημα Συλλογής και Διαχείρισης Αιτήσεων Απόσπασης (https://anaplirotes.sch.gr),

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου