Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΚΠΕ Ιεράπετρας Έγκριση επιμορφωτικής ημερίδας

Συμμετοχή ΜΕΧΡΙ ΠΕΜΠΤΗ 14 Απριλίου 2011 στο ΚΠΕ Ιεράπετρας.
Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Ιεράπετρας, σε συνεργασία με το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων, στα πλαίσια της Πράξης Κέντρα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία-Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για τους Ενήλικες, του ΤΔΕ του ΕΙΝ, που χρηματοδοτείται από την Ε.Ε και από Εθνικούς πόρους, διοργανώνει στις 04 Μαΐου 2011, στην Ιεράπετρα, επιμορφωτική ημερίδα για ενήλικες, διάρκειας 4,5 ωρών. Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν μέχρι 60 ενήλικες πολίτες από το νομό Λασιθίου οι οποίοι ενδιαφέρονται για την αειφόρο διαχείριση και τις σχετιζόμενες με αυτή πρακτικές. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν και σχετική βεβαίωση συμμετοχής.
Τίτλος της ημερίδας είναι: «Οι Αμμοθίνες με κέδρα στη νήσο Χρυσή και στην Κρήτη»
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει
 να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ Ιεράπετρας (http://kpe-ierap.las.sch.gr) και να την στείλουν ηλεκτρονικά (mail@kpe-ierap.las.sch.gr) ή με φαξ (28420 23160) στο ΚΠΕ Ιεράπετρας. Για υπερνίκηση γραφειοκρατικών διαδικασιών μπορούν να δηλώσουν ακόμη τη συμμετοχή τους και προφορικά στα τηλέφωνα 28420 23103 και 28420 24684.
ΜΕΧΡΙ ΠΕΜΠΤΗ 14 Απριλίου 2011 στο ΚΠΕ Ιεράπετρας.
Από το ΤΔΕ του ΚΠΕ Ιεράπετρας θα καλυφθούν: α) τα έξοδα διαμονής και διατροφής των εισηγητών β) τα έξοδα κέτερινγκ όλων των συμμετεχόντων, γ) τα έξοδα προβολής και διαφήμισης (καταχωρήσεις στον τοπικό τύπο, πανό, αφίσες, προσκλήσεις κλπ), δ) των αναλωσίμων υλικών που θα απαιτηθούν για την κάλυψη αναγκών της ημερίδας.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΠΕ Ιεράπετρας, στις 04 Μαΐου 2011.



Οι ώρες διεξαγωγής της είναι:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου