Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Μήπως Πάμε Κίνα ;;;

O «26ος Κινεζικός Διαγωνισμός Επιστημών και Τεχνολογικής Καινοτομίας για εφήβους» (China Adolescents Science & Technology Innovation Contest-CASTIC), ο οποίος έχει στόχο την καλλιέργεια της δημιουργικής σκέψης και μάθησης των νέων μαθητών (Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου), από 9 έως 18 ετών, θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Hohhot της Αυτόνομης Περιοχής της Εσωτερικής Μογγολίας, από 2 έως 7 Αυγούστου 2011.

O εν λόγω Διαγωνισμός διοργανώνεται από τον Κινεζικό Σύνδεσμο Επιστημών & Τεχνολογίας, τα Κινεζικά Υπουργεία: Παιδείας, Επιστημών & Τεχνολογίας, Περιβαλλοντικής Προστασίας, καθώς και την Εθνική Διοίκηση Αθλητισμού, το Εθνικό ΄Ιδρυμα Φυσικών Επιστημών, την Κεντρική Επιτροπή του Συνδέσμου Νεολαίας Κομμουνιστικής Κίνας, το Σύνδεσμο Γυναικών Κίνας και τις επαρχιακές κυβερνήσεις και προβλέπει ειδικά βραβεία για τις καλύτερες εργασίες των ξένων συμμετοχών.

Κάθε χώρα μπορεί να συμμετέχει με ομάδα έως 6 ατόμων (4-5 μαθητές και 1-2 συνοδούς). Τα έξοδα διαμονής, διατροφής, τοπικών μετακινήσεων και επισκέψεων θα καλυφθούν από τους διοργανωτές, ενώ τα αεροπορικά εισιτήρια μεταξύ χώρας προέλευσης και Hohlot θα βαρύνουν τους ίδιους τους συμμετέχοντες και δεν θα καλυφθούν από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων.



Για περισσότερες πληροφορίες (αίτηση συμμετοχής, όροι κ.λ.π.), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Διαγωνισμού :
 www.cyscc.org.cn/Castic/welcome.aspx







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου