Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΑΠΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ -ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΣΠΑ -ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ,ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥΣ

ΑΠ 167  Παλλήνη 1-4-2011
Η συνδικαλιστική συνδρομή από τους αναπληρωτές που εργάζονται σε ΔΣ και νηπιαγωγεία, τους αναπληρωτές ΕΣΠΑ και τους Α.Μ.Ω. και τους ωρομίσθιους δεν έχει εισπραχτεί με το σύστημα παρακράτησης.Παρακαλούμε τους Διευθυντές και Διευθύντριες των Δ.Σ. και τις Προϊστάμενες Νηπιαγωγείων να ενημερώσουν τους συναδέλφους αυτούς ότι οφείλουν τη συνδρομή τους και να βοηθήσουν ώστε να εισπραχτεί η συνδρομή για το συνδικαλιστικό έτος 2011 ως εξής:
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΣΠΑΑπό τους συναδέλφους αναπληρωτές και αναπληρωτές (ΕΣΠΑ), που εργάζονται και μισθοδοτούνται από το 3ο Γραφείο και τη Διεύθυνση Αν. Αττικής, το ποσόν των 45 ευρώ για συνδικαλιστική συνδρομή του 2011.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ-ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥΣ Από τους συναδέλφους αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου-ωρομίσθιους, που εργάζονται και μισθοδοτούνται από το 3ο Γραφείο και τη Διεύθυνση Αν. Αττικής, το ποσόν των 14 ευρώ για συνδικαλιστική συνδρομή


Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας παρακαλεί τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν τους συναδέλφους μας για το θέμα και να συγκεντρώσουν τα χρήματα της συνδικαλιστικής συνδρομής των εκπαιδευτικών που αναφέραμε.
Το παρακρατηθέν συνολικό ποσόν , ανά σχολική μονάδα , παρακαλούμε να κατατεθεί στο λογαριασμό του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αλέξανδρος Δελμούζος στην ΑΤΕ ,
με αριθμό 0350100764041 και
ΙΒΑΝ: GR60 0431 4170 0003 5010 0764 041 BIC: ABGRGRAA
(Στην απόδειξη κατάθεσης να αναφέρεται το όνομα της σχολικής μονάδας) Μετά την παρακράτηση – κατάθεση να δώσετε αντίγραφο με τα ονόματα των συναδέλφων που έγινε η παρακράτηση, στον ταμία του συλλόγου Κώστα Τσάκαλο ( τηλ. επικοινωνίας : 6977-425233)
Είναι αυτονόητο ότι ο ταμίας του συλλόγου θα στείλει άμεσα τις ατομικές αποδείξεις είσπραξης σε κάθε σχολική μονάδα.
Καλό είναι οι συνάδελφοι μας από τους οποίους δεν έγινε οι παρακράτηση να γνωρίζουν ότι αυτή τη στιγμή :
· Δεν είναι μέλη του Συλλόγου Δελμούζου και κατά συνέπεια της ΔΟΕ.
· Η συμμετοχή τους σε Γ.Σ. , εκλογές, απεργίες, ημερίδες, επίσχεση εργασίας κτλ που οργανώνει ο τοπικός σύλλογος Δελμούζος και η ΔΟΕ και διέπονται από καταστατικές διαδικασίες προϋποθέτουν την οικονομική τακτοποίηση των φυσικών μελών.Συνημμένα σας αποστέλλουμε την κατάσταση στην οποία θα συμπληρωθούν τα ονόματα των συναδέλφων που κατέβαλαν τη συνδρομή τους και παρακαλούμε να σταλεί στο –e-mail : info@syllogosdelmouzos.gr ή στο t-kostas@otenet.gr ή στο fax του Συλλόγου (2294 0 98828) ταυτόχρονα με την κατάθεση των χρημάτων.
Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου