Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Έκτακτη Γενική Συνέλευση ΠΕΚΑΠ 16-3-2011

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 16 Μαρτίου 2011 (25/2/2011)Το Δ.Σ. της Π.Ε.ΚΑ.Π. μετά τη συνάντηση που είχε με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας στις 22/2/2011 και τις ανακοινώσεις που έγιναν για το θέμα της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση και ειδικά το σχεδιασμό για το Γενικό Λύκειο, αποφάσισε τη σύγκλιση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για την ενημέρωση των συναδέλφων και τη λήψη αποφάσεων για τις περαιτέρω ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να ανατραπεί η διαφαινόμενη υποβάθμιση και περιθωριοποίηση της διδασκαλίας της Πληροφορικής.
Η έκτακτη Γ.Σ. θα γίνει την Τετάρτη 16/3/2011 το απόγευμα. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αθηνών (Αχιλλέως 37-39 & Μυλλέρου 124, στάση ΜΕΤΡΟ Μεταξουργείο)

Με θέμα:
Ανατροπή της διαφαινόμενης υποβάθμισης και περιθωριοποίησης της διδασκαλίας της Πληροφορικής στην εκπαίδευση.
περισσότερα:

http://pekap.blogspot.com/2011/03/blog-post.html

 Για την καλύτερη προετοιμασία της έκτακτης Γ.Σ., το Δ.Σ. της Π.Ε.ΚΑ.Π. καλεί όλους τους συναδέλφους ΠΕ19-ΠΕ20 να καταθέσουν έγκαιρα τις απόψεις και προτάσεις τους για το θέμα της συνέλευσης καθώς και τη θέση τους για το θέμα της κάθε είδους υποστήριξης* του σχολείου από τους καθηγητές Πληροφορικής
Κατάθεση προτάσεων:

• στο pekap@pekap.gr

• στην ομάδα-Google της Π.Ε.ΚΑ.Π.

• στο ΣΤΕΚΙ των ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ

• στο Facebook ή στο Θέλω η Πληροφορική να διδάσκεται στο Λύκειο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου