Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Μουσείο Κωτσιομύτη Φυσικής Ιστορίας

Το Μουσείο Κωτσιομύτη Φυσικής Ιστορίας, προσφέρει, μειωμένη είσοδο ( 1 ευρώ ) έως το τέλος του 2011 σε όλες της οργανωμένες ομάδες. Το Μουσείο Κωτσιομύτη Φυσικής Ιστορίας βρίσκεται στο Λυγουριό Αργολίδας επί της Λεωφόρου Ασκληπιείου, που συνδέει το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου με το Ναύπλιο και τις Μυκήνες.
Απέχει από το Αρχαίο Θέατρο 3 χλμ.

Το Μουσείο Κωτσιομύτη Φυσικής Ιστορίας, μέσα από τα εκθέματά του, το εκπαιδευτικό του υλικό και τα θέματα όπως ιδιαίτερα προβάλλονται σε αυτό, αποτελεί προορισμό για μονοήμερες εκδρομές, και μπορεί να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα των πολυήμερων εκδρομών, των Σχολικών ομάδων που επισκέπτονται την ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.

Στο χώρο του Μουσείου γίνετε δωρεάν ξενάγηση

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει οπωσδήποτε να έρθουν σε τηλεφωνική επαφή με τους υπευθύνους του Μουσείου, για να καθοριστούν οι λεπτομέρειες της επίσκεψης προς αποφυγήν καθυστέρησης ή ταλαιπωρίας.

τηλ. Επικοινωνίας: 27530 22588 & 27530 22587 & 27530 22730

Από το πωλητήριο του Μουσείου μπορείτε να προμηθευτείτε αυθεντικά, μοναδικά, αναμνηστικά δώρα εκατομμυρίων ετών, (που κατασκευάζονται στο εργαστήριο του Μουσείου) για εσάς και τους φίλους σας, όπως και μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων από ημιπολύτιμους λίθους σε πολύ χαμηλές τιμές βοηθώντας έτσι στην διατήρηση και ανάπτυξη του Μουσείου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου